...
Serviceassistent
Velkommen
Serviceassistent

Drømmer du om et job, hvor du med din service gør en vigtig forskel i mange menneskers dagligdag, hvad enten de er skoleelever, indlagt på sygehus eller bor på plejehjem. Kan du lide at yde en god service og trives du med at arbejde tæt på de mennesker, der nyder godt af din indsats, så er uddannelsen som serviceassistent måske noget for dig.

Som serviceassistent lærer du om rengøring, hygiejne, miljø og madlavning, og du bliver den, der i det daglige udfører en praktisk indsats til gavn for mange mennesker på for eksempel hospitaler, skoler, plejehjem, i kantiner og private virksomheder.

Under uddannelsen kommer du til at stifte bekendtskab med de mange forskellige opgaver og funktioner, som serviceassistenter udfører på deres arbejdspladser. Det kan for eksempel være tilberedning, anretning og servering af måltider, erhvervsrengøring, patienttransport og forflytning, men også arbejdsplanlægning, kvalitetssikring og kundebetjening hører til de meget alsidige opgaver, du kan komme ud for som serviceassistent.

Uddannelsen til serviceassistent tager to år, hvoraf de 44 uger foregår på skole. Uddannelsen veksler mellem praktik og skoleophold.

Du kan afslutte uddannelsen med et af tre forskellige specialer: Rengøringstekniker, hospitalsserviceassistent eller virksomhedsserviceassistent. Du kan læse mere om de enkelte specialer på vores hjemmeside.

Måske er du allerede er i job som rengøringsassistent eller ufaglært serviceassistent, og har et ønske om at udvikle dig fagligt og bringe nye kompetencer ind i dit arbejdsliv. Så kan Skive Tekniske Skole tilbyde den etårige voksenerhvervsuddannelse som serviceassistent. Her er skoleopholdet på 22 uger.

Hvis du er interesseret i voksenerhvervsuddannelse, er det er krav, at du er over 25 år og allerede har mindst to års erhvervserfaring inden for området.

Nyheder
Billedgalleri
Skive Tekniske Skole benytter digital post. Det betyder, at post fra skolen fortrinsvist fremsendes gennem e-Boks
Velkommen til den mangfoldige verden på Skive Tekniske Skole.
Skolens uddannelser udvikles i tæt samspil med erhvervslivet og de videregående uddannelser. Vi uddanner til forskellige erhverv og til forskellige videregående uddannelser, og derfor ser vi en ære i at uddanne det hele menneske, at være med til, at den enkelte får realiseret sit potentiale fagligt, personligt og socialt. Vi hjælper på vej med at se og at realisere det potentiale.
Skive Tekniske Skole
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Tlf.: 99 14 92 00
Mail: sts@skivets.dk
sikkerpost@skivets.dk
© 2018 Skive Tekniske Skole - Alle rettigheder forbeholdes